Zondag 1B: sv Den Hoorn zet uitstekend resultaat neer tegen Unitas’30

||||||||||||||||||

Aan de Zuidhoornseweg speelde sv Den Hoorn een prima duel tegen koploper Unitas’30. De equipe van trainer John Hage boekte een fraaie zege en is nu een serieuze kandidaat in de strijd om de titel.

Tekst: Roland van der Linden             |     Foto’s: Aad van der Knaap

sv Den Hoorn kwam in de eerste helft goed uit de startblokken. Drie goede kansen konden niet verzilverd worden. Enigszins tegen de verhouding in kwam Unitas’30 tien minuten voor de rust op een 0-1 voorsprong door een treffer van Matthijs Broos.

Na de hervatting bleef de thuisploeg van trainer John Hage de aanval zoeken en nam de club uit Etten-Leur een afwachtende houding aan. De thuisclub werd beloond voor haar inzet. In de 61e minuut nam Robin Zwartjens de gelijkmaker voor zijn rekening. Drie minuten later was het opnieuw raak. Met zijn dertiende treffer van het seizoen was het opnieuw raak voor topscorer Robin Zwartjens.

sv Den Hoorn gaf het niet meer weg tegen de bezoekers en heeft door deze knappe zege nog steeds een prima kans om het seizoen af te sluiten met een kampioenschap.