TERUGBLIK KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE: Alleen winst voor Jong AZ tegen Roda JC

Maandagavond zijn nog drie wedstrijden gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. Van drie ‘Jong-teams’ die in actie kwamen, wist alleen Jong AZ de volle buit binnen te halen.

Jong AZ, dat met een punt voorsprong op Roda JC aan de wedstrijd begon, trok met 2-0 aan het langste eind. De Limburgers wil het uit maar niet lukken om drie punten in de wacht te slepen. De laatste winst uit dateert van medio augustus. Zico Buurmeester en Yusuf Barasi waren verantwoordelijk voor de treffers van Jong AZ. .

Jong PSV zag Almere City FC met een nipte 0-1 winst vertrekken van De Herdgang. Ondanks elke sterkhouders in de ploeg, moest de Eindhovense ploeg van trainer Adil Ramzi toch buigen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel pas negen minuten voor tijd en werd voor Almere City FC gescoord door Ilias Alhalft.

Jong FC Utrecht blijft hekkensluiter met slechts zes punten. In de Domstad was FC Eindhoven met 0-1 de gelukkige om de drie punten mee huiswaarts te nemen. De nummer vier van de KKD-competitie zag overigens Collin Seedorf in de slotfase nog wel tegen een rode kaart aanlopen.

Lees verder