TOGB breidt trainingsprogramma voor jeugdselecties uit

Om zowel de mentale als de fysieke weerbaarheid van de selectiespelers van de jeugdselecties bij TOGB te vergroten, is Iwan Redan bereid gevonden de selectiespelers te trainen op het gebied van mentale en fysieke weerbaarheid. Dit als aanvulling op het trainingsprogramma.

In het moderne voetbal en de maatschappij is het beschikken over alleen talent, niet genoeg om het maximale uit jezelf te halen en op een zo hoog mogelijk niveau te functioneren. Of zoals oud-prof en eigenaar van de sport- en voetbalacademie Beyond Yourself Iwan Redan het zegt “Talent ain’t enough”.

Aanvulling

Johan Almeida, technisch coördinator jeugdopleidingen bij TOGB, over deze vorm van trainen. ,,Om de weerbaarheid en mentaliteit van onze jeugdspelers te verstevigen, heeft TOGB Iwan Redan bereid gevonden vanuit Beyond Yourself onze selectieteams JO13 tot en met JO17, eenmaal per maand op deze aspecten te trainen. De eerste training was zeer inspirerend en biedt een mooie aanvulling op onze reguliere trainingen.”

Om ook de niet selectiespelers van TOGB en andere jeugdspelers in de leeftijdscategorie 13 tot en met 16 jaar uit Lansingerland de kans te geven kennis te maken met deze trainingsvorm, zal door de academie van Iwan Redan, Beyond Football Academy, kortweg BFA, samen met TOGB op zondagen deze trainingen worden gegeven. De trainingen worden vanaf december op zondagen gegeven, duren een uur en starten om 10.00 uur. De kosten bedragen € 49,00 voor vier trainingen. Aanmelden kan via Whatsapp 06-17562000.

Lees verder