TOGB-trainer Mark Schuur ondanks zege: ,, Vanaf de kant zagen we veel misgaan”

TOGB leverde zondag knap werk af uit tegen Gemert. De formatie uit Berkel en Rodenrijs, net als Quick uitkomend in de zondag Derde Divisie, won nipt met 1-2. Trainer Mark Schuur (foto) van TOGB, dat dinsdagavond op eigen veld oefent tegen ADO Den Haag O21, over de behaalde winst.

Tekst: Ron Fruining

Na afloop van het duel met Gemert gaf de oefenmeester van TOGB zijn mening: ,,Het was niet best van beide kanten. Vanaf de kant zagen we veel misgaan. Dat wij als winnaar van het veld stappen is natuurlijk heel fijn, omdat wij altijd strijden om te winnen.”

Details

,,Deze week, waarin we dinsdagavond spelen tegen ADO Den Haag O21 en donderdag trainen, gaan we weer aan de slag met de punten die niet goed gingen tegen Gemert en de afspraken die niet opgevolgd werden zoals afgesproken”, gaat Schuur verder. ,,Je weet dat het in deze competitie om de details gaat en de teams heel dichtbij elkaar zitten. We zullen wekelijks alles moeten geven, tijdens oefenwedstrijden, trainingen en tijdens de competitiewedstrijden. Als we de afspraken die we met elkaar maken in het veld goed uitvoeren, kunnen we in de komende twee thuisduels tegen zowel Baronie en UNA voor de punten gaan.”

Het duel tegen Baronie staat voor komende zondag, 16 oktober, op het programma. Op donderdag 20 oktober wacht dan de inhaalwedstrijd thuis tegen UNA.

Lees verder