Vrouwen 3e klasse | SEP heeft geen genade met Concordia, mooie zege Lyra

De overstap naar de zaterdag bevalt SEP tot nu toe goed. Ook de wedstrijd tegen stadgenoot Concordia leverde een forse zege op. Lyra liet zich gelden in het duel met FC ’s-Gravenzande en pakte een fraaie overwinning.

3e klasse C (zat)

Voorschoten’97 leed haar eerste nederlaag in de competitie. Tegen het puntloze SJZ moesten de vrouwen uit Voorschoten met 4-2 het hoofd buigen. Door de nederlaag zakte Voorschoten’97 naar de vierde plaats.

Vrouwen 3e klasse D (zat)

SEP is nog steeds op ramkoers. Nu werd Concordia in een Delfts onderonsje naar een 6-0 nederlaag gespeeld.  SEP gaf geen kansen weg en verloor in de tweede helft enigszins de focus. Nina de Letter (3x). Annemijn Kreffer (2x) en Julia Wilbers schoten met scherp namens de ploeg van trainer Gregory Dasburg (foto).

Lyra leverde een goede prestatie door de streekderby tegen FC ’s-Gravenzande winnend af te sluiten. In De Lier leden de bezoeksters voor het eerst puntverlies. In het met 5-2 gewonnen duel scoorden Joelle van de Meer, Demi Stellingwerf, Eryka Louwers, Anouck van de Zwan en Dione van Loenen voor Lyra.

Bovenliggend

Maasdijk leed haar vierde nederlaag op rij, nu was Zwaluwen de betere ploeg. Het uitduel in Vlaardingen eindigde in een 3-0 nederlaag. DSVP 3 was een maatje te groot voor FC Rijnvogels 4. Door doelpunten van Lisanne Ruiter (2x) en Maritha Roeten (3x) kwam een 5-0 overwinning tot stand. Aiston’80 2 was de bovenliggende partij tegen Naaldwijk getuige de 4-0 uitslag.

sv Den Hoorn kwam na zes minuten al op voorsprong tegen Sportclub Monster. Een goede pass van Ashley Sintniklaas werd goed afgemaakt door Berber Planken. Sportclub Monster had daarna de betere kansen, maar kwam pas op slag van rust op gelijke hoogte door een treffer van Robin Olsthoorn. In de tweede helft had sv Den Hoorn een licht overwicht, maar kon dat niet in doelpunten uitdrukken: 1-1.

3e klasse D (zon)

De reserves van RKDEO moesten ook in hun derde wedstrijd een nederlaag incasseren. In Leiden was Football Factory de bovenliggende partij. Door de 2-1 nederlaag bezet RKDEO 2 nog steeds de laatste plaats. Michelle Oosterlaken scoorde voor RKDEO 2.

3e klasse E (zat)

Het tweede team van DSVP moest haar meerdere erkennen in DCV. In Pijnacker kwam een 2-5 eindstand op het scorebord te staan. Eline Letsch nam beide doelpunten van DSVP 2 voor haar rekening. Ariston’80 was niet opgewassen tegen het sterke XerxesDZB. Op het terrein van de TU Delft kwam een 2-4 eindstand op het bord.