Vrouwen beloften/2e klasse: Louter nederlagen voor regioclubs

ADO Den Haag verloor het topduel van koploper Ajax in de beloftencompetitie. In de tweede klasse waren de resultaten niet om over naar huis te schrijven. Op zondag verloor RKDEO met grote cijfers en op zaterdag lieten Die Haghe, DSVP, RKAVV en Forum Sport nederlagen noteren.

Beloften

De beloften van ADO Den Haag hielden tegenstander Ajax in de eerste helft goed bij. Beide teams gingen de pauze van het topduel in zonder te scoren. Al snel in de tweede helft opende Ajax de score en na ongeveer een uur spelen volgde de tweede Amsterdamse treffer. De Haagse vrouwen waren niet meer in staat om de stand een beter aanzien te geven: 0-2.

2e klasse B (zat)

Sombere gezichten bij alle regioploegen in de tweede klasse B. Die Haghe moest haar meerdere erkennen in koploper Foreholte. De bezoekers uit Voorhout vertrokken met een 0-3 overwinning op zak. Ook DSVP kreeg klop. IFC bleek met 1-2 net de betere ploeg.

RKAVV moest in Woerden zich gewonnen geven in de strijd met VEP. De Leidschendamse vrouwen verloren met het kleinst mogelijke verschil: 1-0. Hekkensluiter Forum Sport bood goed tegenstand aan ARC, maar kon een 3-2 nederlaag niet voorkomen.

2e klasse E (zon)

RKDEO kreeg in Wieringerwerf een flink pak slaag. De formatie van trainer Wendy Rietveld moest een 9-1 nederlaag incasseren. Diana Nepomuceno (foto) nam de enige treffer van RKDEO voor haar rekening.