sc Monster gaat verder met trainer vrouwenselectie Kenneth Bahadoer

Het bestuur en de Technische Commissie van sc Monster hebben overeenstemming bereikt met Kenneth Bahadoer (foto) om ook voor het volgende seizoen voor het tweede achtereenvolgende jaar aan onze club verbonden te zijn als hoofdtrainer van de vrouwen.

Evaluerend en met het oog op de toekomst zijn door de Technische Commissie en overige trainers met Kenneth Nahadoer diverse gesprekken gevoerd. Tevens is er onder de speelsters van de gehele vrouwenselectie een gedegen raadpleging gehouden.

Eindconclusie

Deze hebben ertoe geleid dat een positieve eindconclusie met het bestuur is gedeeld. Hierbij zijn nadrukkelijk de in gezamenlijkheid gestelde doelen en ambities voor het vrouwenvoetbal van sc Monster besproken en geborgd. Het bestuur heeft in goed wederzijds overleg met Bahadoer besloten de samenwerking voort te zetten.

Samenwerking

Kenneth Bahadoer zal met de ingeslagen weg van door de club beoogde doelen, het vrouwenvoetbal verder gestalte geven. Dit in constructieve samenwerking met de overige vrouwen seniorentrainers Nico Dijkhuizen en Jos van der Hoeven. De Technische Commissie zal hierbij actief ondersteunend haar bijdrage leveren.

Vertrouwen

Het getuigt van vertrouwen en passie dat sc Monster in deze bijzondere tijden nadrukkelijk blijft investeren om haar vrouwenselectie en het overige meisjes- en vrouwenvoetbal verder uit te bouwen. Met de contractverlenging van deze vrouwen selectietrainer(s) zal sc Monster in uitdagend voetbal blijvend investeren. Bovendien wordt een stabiele basis gelegd voor de toekomst voor jonge, uit eigen jeugd opgeleide speelsters, die het mogelijk zal worden gemaakt om maximaal te kunnen ontwikkelen en de afdeling meisjes- en vrouwenvoetbal verder uit te bouwen.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder