VVON houdt studiebijeenkomst bij Westlandia

De VVON (Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland) houdt op maandag 28 november een studiebijeenkomst voor leden van de VVON, of trainers die lid worden.

De studiebijeenkomst wordt gehouden op maandag 28 november. De eerste selectie van Westlandia onder leiding van Cesco Agterberg en zijn staf zal een demonstratietraining verzorgen.

Training

Het eerste gedeelte van de studiebijeenkomst zal hoofdtrainer Cesco Agterberg (op de foto met assistent Wim Baggerman) met zijn groep een training verzorgen vanuit het thema ‘het verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen middenvelders en spitsen’.

Vanuit het spelprincipe gebruik maken van de derde man, ligt het accent van de training op het verbeteren van het aanspelen van de spitsen en de aansluiting van de middenvelder(s). De training heeft betrekking op de te hanteren speelwijze van Westlandia.

Kracht

In het tweede gedeelte van het programma is er een presentatie van Martijn Leonard, Performance Docent & Consultant bij Action Types Academy, The Flow Centre en Next Talent, met als onderwerp ‘De kracht van je team benutten’.

Hoe benut je de kracht van je team? Je krijgt inzicht in hoe je kunt trainen en coachen om je team in zijn kracht te zetten. Met o.a. praktijkvoorbeelden van ADO Den Haag in de tweede helft van het seizoen 2021-2022.

Trainers kunnen ook weer drie licentiepunten verkrijgen!

Lees verder