Warming-up Vierde Divisie (zo) | Ekrem Kahya (HBS): ,,Vol voor de winst”

HBS blijft meedraaien in de Vierde Divisie op zondag. Na de 1-4 winst bij Alphense Boys staat de ploeg van trainer Ekrem Kahya (foto) weer op kop, samen met SJC, met een punt voorsprong op RKAVV en twee op Westlandia. Zondag komt Rohda Raalte op bezoek op Craeyenhout.

Tekst: Ton Beije

Hoe kijkt trainer Ekrem Kahya terug op die ruime zege bij Alphense Boys? ,,Het was een goede wedstrijd van onze kant, waarin we eigenlijk op de eerste tien minuten na de wedstrijd naar onze hand hebben gezet. We hadden veel balbezit en hebben de wedstrijd zeer goed gecontroleerd. Enige smet was de onnodige tegengoal.”

Eigen spel

Echt veel weet Kahya niet over de tegenstander van zondag, Rohda Raalte. Hij zegt daarover: ,,Ik weet dat ze een eind moeten rijden en ze in het geel-rood spelen. We hebben een heel klein stukje van een wedstrijd gezien, maar meer ook niet. Omdat dat voor ons niet uit hoeft te maken als we doen waar we goed in zijn. Ook deze ploeg zal stug en met een bepaald idee spelen om het ons zo moeilijk mogelijk te maken, maar wij moeten in staat zijn ons eigen spel op de mat te leggen en ze onze wil op te leggen.”

Strijdbaar

,,Ik verwacht een leuke aantrekkelijke wedstrijd waarin we van begin tot eind gaan bepalen hoe ver we kunnen gaan”, gaat Kahya verder. ,,We willen de aanwezige toeschouwers trakteren op een aanvallend en strijdbaar HBS en natuurlijk een ploeg die vol voor de winst gaat.”

Gretig en fit

HBS kan nog niet over alle spelers beschikken, maar daar maakt de trainer zich niet zoveel zorgen om. ,,We missen de langdurig geblesseerden nog, maar daarnaast hebben we voldoende keuze uit een gretige en fitte ploeg en zullen we kijken met welke elf we aan de start verschijnen.” Het beginsignaal op sportpark Craeyenhout klinkt zondag om 14.00 uur.

 

Lees verder
Net binnen