Warming-Up zaterdag 2 E | HVC’10 mag zich bewijzen tegen koploper SVC’08

Speelronde 4 van de zaterdag tweede klasse E staat alweer op het programma. Het afgelopen weekend waren er grote uitslagen te zien in deze poule. Voor het komende weekend staan er weer mooie wedstrijden op de rol.  

Tekst: Marlon Taal

Concordia won overtuigend in de Delftse derby tegen Full Speed. De mannen van Wesley Zandstra waren op de Brasserskade met 4-1 te sterk voor de andere ploeg uit Delft. Met een keurige tweede plek op de ranglijst mogen de Delftenaren afreizen naar Nootdorp voor een duel met RKDEO, dat afgelopen weekend met 5-0 kansloos onderuitging in Berkel.

Beterschap

Full Speed mag zichzelf beterschap beloven in de thuiswedstrijd tegen Wilhelmus. De ploeg uit Den Haag verloor thuis tegen VFC uit Vlaardingen. Beide ploegen zullen smakken naar punten. Vitesse Delft mag na een mooie overwinning op HVC’10 op bezoek bij CWO. De Vlaardingers staan op een fraaie derde plek.

Rondgang

Voor HVC10 staat óp de Rondgang in Hoek van Holland een zware thuiswedstrijd op het programma. Het SVC’08 van trainer Jeffrey Frijters (foto) is de tegenstander, de koploper van de competitie speelde met 0-0 gelijk tegen FC Skillz. Voor de mannen uit Wateringen die terug te vinden zijn op plek vijf, staat een thuiswedstrijd op het programma tegen CION. HMSH was vorige weekend de tegenstander van CION. Met een 5-0 nederlaag had de ploeg van trainer Winston Faerber niet veel te vertellen in Vlaardingen. Komend weekend zal HMSH zich proberen te herpakken tegen Berkel, dat overtuigend won.

Tot slot Westlandia. Het won thuis met 4-1 van CWO. Met veel vertrouwen zullen de mannen van Theo Verbeek aantreden tegen VFC in Vlaardingen.

Lees verder