Warming-up zaterdag 3B: Fraai affiche bij sc Monster tegen Naaldwijk

In de derde klasse B heeft Sportclub Monster inmiddels ‘afstand’ genomen van de overige ploegen. Door de 3-1 winst op LYRA heeft het elftal van Marco Meijer (foto) nu zes punten voorsprong op de Lierenaren. Onderin speelden sv Madestein en Zuid West Den Haag tegen elkaar. Zij deelden de punten (1-1).

Tekst: Hans Kulk

Dit weekend wederom een kraker in de derde klasse B. Koploper sc Monster ontvangt nummer drie Naaldwijk. Winst voor de bezoekers is noodzakelijk om in het spoor te blijven. Nummer twee LYRA speelt in De Lier tegen het wisselvallig presterende sv Houtwijk. Toch staat de ploeg van Richard Douw inmiddels op een keurige vijfde plek. Te Werve ontvangt in Rijswijk Verburch. Voor het elftal van Huib van Oosterom Soede is winnen noodzakelijk. Tot dusver presteert Te Werve namelijk ondermaats.

Rode lantaarndrager

In Maasland is MVV’27 gastheer voor Schipluiden, terwijl Laakkwartier aan de Jan van Beersstraat de degens kruist met rode lantaarndrager sv Madestein. Bij winst staan de mannen van Roel Zandbergen in de top vijf van de derde klasse B, die vooralsnog wordt gedicteerd door de Westlandse verenigingen. Het laatste duel gaat tussen Zuid West Den Haag en het Scheveningse Duindorp SV. KMD is dit weekend vrij.

Lees verder