Warming-up zaterdag 3B | Pittig potje op Houtrust: Duindorp SV-Verburch

Verrassende uitslagen afgelopen weekend in 3B. sv Houtwijk verloor in eigen huis met 1-3 van Duindorp SV, terwijl Te Werve zich liet verrassen door SV Zuid West DH: 4-5. Verburch – sv Madestein werd in de rust bij een 4-0 stand gestaakt. De Westlanders zijn in deze klasse nog als enige ploeg ongeslagen. Niet vreemd overigens aangezien John Zuijderwijk (foto) en consorten nog geen duel hebben (uit)gespeeld.

Tekst: Hans Kulk

Op Verburch na is geen enkele ploeg in 3B meer zonder puntverlies. Omdat het gestaakte duel met sv Madestein niet in de stand is opgenomen, de Poeldijkers leidden halverwege met 4-0, hebben zij officieel nog geen wedstrijd gespeeld. In de eerste speelronde waren de oranjehemden namelijk vrij. Dit weekend wacht John Zuijderwijk en zijn elftal een pittig potje. Een uitduel tegen Duindorp SV, dat dit seizoen goed is begonnen. Het belooft te gaan spoken op sportpark Houtrust.

Spanning

Aan de Jan van Beersstraat is Laakkwartier gastheer voor Te Werve, de ploeg van Huib van Oostrom Soede. De oefenmeester van de Rijswijkers zag zijn elftal afgelopen weekend, na een 3-1 voorsprong, met 4-5 verliezen van SV Zuid West DH. ‘Lakwa’ is het seizoen daarentegen met een gelijkspel en een overwinning gestart. Ook daar is spanning verzekerd.

Misstap

sv Houtwijk, getraind door Richard Douw, hoopt de misstap tegen Duindorp SV, 1-3 verlies, tegen Schipluiden weg te kunnen spoelen, maar treft een elftal dat graag haar eerste punten wil binnenslepen. Titelkandidaat Sportclub Monster hoopt in Maasland MVV’27 drie punten afhandig te maken, terwijl KMD in Wateringen het puntloze Naaldwijk ontvangt. Het laatste duel in de derde klasse B gaat aan de Beresteinlaan tussen SV Zuid West DH en Lyra. sv Madestein is dit weekend vrij.

Lees verder