Warming-up zaterdag 4A-4C: BMT bindt strijd aan met concurrent sv Erasmus

BSC’68 moet haar koppositie verdedigen in een duel met Hazerswoudse Boys. In 4C springen drie duels in het oog. Koploper PGS/VOGEL moet op bezoek bij VCS en de strijd tussen BMT en sv Erasmus om de derde positie. Ook de burenstrijd tussen GDA en sv Loosduinen biedt een mooi affiche.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

Lijstaanvoerder BSC’68 heeft maar een punt voorsprong op NSV’46 en Zevenhoven. De achtervolgers ontmoeten elkaar in Noorden. De club uit Benthuizen kan profiteren van puntverlies van één of beide teams, maar moet dan wel zelf winnen van middenmoter Hazerswoude Boys.

4e klasse C

In 4C staan twee topduels op het programma. VCS gaat op eigen veld de strijd aan met koploper PGS/VOGEL. VCS zal de punten niet zonder strijd cadeau geven. BMT en sv Erasmus hebben beide zestien punten uit acht duels en gaan in een onderling duel proberen in het spoor van koploper PGS/VOGEL te blijven.

DUNO, dat een tweede plaats bezet, hoeft niet ver te reizen. De formatie van trainer Kenneth Lamens (foto) gaat langs bij ODB. Van de subtoppers heeft Vredenburch op papier het makkelijkste programma. De Rijswijkers spelen een uitduel bij HPSV.

Op Madestein gaan de buren GDA en sv Loosduinen de strijd met elkaar aan. Gastheer GDA heeft drie punten voorsprong op de overbuurman. Quintus mag proberen om de derde zege van het seizoen te boeken ten koste van het puntloze Semper Altius. Quick Steps ontmoet RAS aan de Nijkerklaan.

Lees verder