Warming-up zaterdag 4D-E | FC Zoetermeer verdedigt hoge klassering tegen SEV

In 4D hebben Graaf Willem II-VAC en FC Zoetermeer de leiding in handen met tien punten, op de voet gevolgd door drie ploegen waaronder RVC Celeritas. Graaf Willem II VAC treedt aan tegen Zestienhoven terwijl FC Zoetermeer een uitduel bij SEV voor de boeg heeft.

Tekst | Roland van der Linden

4e klasse D

Graaf Willem II VAC is de koploper op grond van een beter doelsaldo, maar zal geen eenvoudige klus krijgen aan middenmoter Zestienhoven. Voor FC Zoetermeer lijkt SEV op papier een makkelijkere tegenstander, maar de Leidschendammers zullen de slechte start van de competitie een positieve wending willen geven tegen de formatie van trainer Leroy Vaes (foto).

Waard

RVC Celeritas zal kunnen laten zien wat het waard is in het duel met Floreant. Op het sportpark Prinses Irene strijden beide teams om aan te blijven haken aan de top van de ranglijst. KSD Marine zou graag haar tweede overwinning willen bijschrijven. Dit zou ten koste moeten gaan van vv Groenweg. Ook Haagse Hout boekte pas één zege. NOC Kralingen reist naar Vlamenburg.

4e klasse E

Maasdijk bindt de strijd aan met Egelantier Boys. De Westlanders zullen voor niet minder gaan dan een overwinning bij de puntloze tegenstander. Ook MSV’71 zal rekenen op drie punten in het thuisduel met VOB, maar de Rotterdammers – die pas één zege boekten – zullen zich niet zomaar gewonnen geven.

Lees verder