Warming-up zaterdag 5B-5C: Fraai affiche tussen Quick en DVC, Toofan naar WIK

GSC ESDO krijgt het aan de stok met SVO Buytenpark. Wanica Star mag proberen om het ONA lastig te maken. Quick en DVC nemen het op tegen elkaar op Nieuw Hanenburg. In een Haags onderonsje spelen WIK en Toofan een duel.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

Wanica Star mag gaan proberen om koploper ONA de eerste punten afhandig te maken. Dit zal een lastige opgave worden voor de thuisploeg. ONA kan ook een periodetitel binnenhalen. GSC ESDO is de nummer twee van de ranglijst. Middenmoter SVO Buytenpark maakt haar opwachting in Den Haag. De ploeg van trainer Francis Janse (foto) boekte pas twee overwinningen.

Derde plaats

Quick en DVC gaan de strijd aan om de derde plaats. De club uit Delft verloor vorige week van koploper ONA, terwijl het thuisspelende Quick bij Toofan een monsteroverwinning behaalde. WIK  zou graag aan de middenmoot ontsnappen. Een overwinning op Toofan zou hierbij helpen.

HDV verliet de vorige week de laatste plaats dankzij een overwinning op REMO. Nu is ASW in Waddinxveen de tegenstander. REMO speelt een thuisduel tegen Moordrecht, dat een punt minder bijeen heeft gesprokkeld. De Ster wacht een ontmoeting met Gouderak.

5e klasse C

DVV Delft zou graag de eerste punten willen begroeten, maar dat zal niet makkelijk worden met Simonshaven als tegenstander. De nummer vier van de ranglijst heeft elf punten uit zes duels.

Lees verder