Warming-up zaterdag 5B-5C: Strijd om de tweede plaats tussen DVC en GSC ESDO

In 5B zijn de ogen gericht op het duel tussen de nummers twee en drie op de ranglijst. In Delft gaat GSC ESDO op bezoek bij DVC. Quick zit op het vinkentouw en speelt een uitduel bij Toofan.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

GSC ESDO heeft een punt meer dan tegenstander DVC, maar heeft daarnaast ook een veel beter doelsaldo. De Haagse ploeg lijkt de favoriet in dit duel om de tweede plaats, maar mag erop rekenen dat DVC zich niet zomaar gewonnen zal geven. Quick zit de twee ploegen op de hielen. De Haantjes hebben een uitduel bij Toofan voor de boeg.

Loodzwaar

De Ster staat voor de loodzware opgave om koploper ONA te bestrijden. Het duel wordt gespeeld in Gouda. Ook voor WIK staat een uitduel op het programma. De club uit het Zuiderpark gaat op bezoek bij Moordrecht.

Verrassing

HDV pakte tegen WIK afgelopen week het eerste punt van het seizoen. De mannen van trainer Tahir Mohamed (foto) nemen het op tegen REMO en zullen proberen opnieuw voor een verrassing te zorgen. SVO Buytenpark speelt op eigen veld tegen Wanica Star. De Zoetermeerders willen met een overwinning graag het linkerrijtje belanden.

Lees verder