Warming-up zaterdag 5B-C | Mooie confrontatie tussen DVC en ONA in Delft

De ogen in de 5e klasse B zullen gericht zijn op het topduel tussen DVC en ONA. Beide teams zijn nog zonder puntverlies. GSC ESDO gaat op bezoek bij Moordrecht en voor Quick staat een uitduel bij HDV op het programma.

Tekst | Roland van der Linden

5e klasse B

DVC en ONA hebben als overeenkomst dat beide teams nog geen punten verspeelden in de competitie. Het grote verschil tussen de clubs uit Delft en Gouda die tegen bijna dezelfde tegenstanders speelden, is het doelsaldo.  DVC won al haar duels met een marge van één treffer (+4) waar ONA er lustig op los scoorde (+25). ONA lijkt dus de favoriet in dit duel, maar wellicht kan de ploeg van trainer Marco Immers (foto) voor een verrassing zorgen.

Profiteren

GSC ESDO hoopt van de tweestrijd tussen de koplopers te profiteren. De Haagse club bezet de derde plaats met tien punten. GSC ESDO moet naar Moordrecht reizen om daar aan te treden tegen de gelijknamige club. Quick zal geen punten willen verspelen om de koplopers niet uit het oog te verliezen. Tegen HDV zou Quick eenvoudig in die missie moeten kunnen slagen.

Onderonsje

WIK kent met twee zeges, een gelijkspel en een nederlaag een aardige start van de competitie. In het uitduel bij Gouderak zal het keurkorps van trainer Geoffrey van Loenen een goed vervolg aan de start willen geven. Toofan vecht een Haags onderonsje uit met Wanica Star. Het duel wordt gespeeld op Ockenburgh.

ASW en REMO sprokkelden tot nu toe beide vier punten bij elkaar. Beide teams gaan elkaar proberen aan de zegekar binden in Waddinxveen. SVO Buytenpark is gastheer voor De Ster.

5e klasse C

DVV Delft heeft een lastig uitduel bij Flakkee voor de boeg. De Delftenaren konden pas één doelpunt produceren in vier duels. Flakkee staat op een vierde positie.

Lees verder