Warming-up zondag 1B | Arie van der Padt hoopt weer strijdend TAC’90 te zien

Vorige week won TAC’90 met 1-3 van sc ’t Zand na een flitsende start. Nu staat een thuisduel tegen Geldrop op het programma. Trainer Arie van der Padt (foto) verwacht niet een tegenstander te treffen met een defensieve instelling.

De trainer van TAC’90 kijkt tevreden terug op het duel met sc ’t Zandt. De Haagse ploeg begon goed voorbereid op het duel met de thuisploeg, maar had niet verwacht binnen zeven minuten met 0-2 voor te staan. Van der Padt: ,,Maar het was wel een prachtig begin. Deze ploeg is gewoon een lastige tegenstander. Wat mij vooral beviel is dat we echt als team vanaf het begin tot het einde hebben gestreden om de overwinning binnen te halen.”

Rood

Van der Padt heeft een paar weken geleden een wedstrijd van Geldrop gezien. De trainer: ,,Daar heb ik een beeld gekregen. Echter de tegenstander kreeg na een kwartier een rode kaart waardoor de verhoudingen anders liggen dan in een elf tegen elf situatie. Wat hun spelopvatting is, heb ik wel op kunnen maken. De vraag is alleen of zij dat zondag ook zo doen.”

Thuiswedstrijd

Voor TAC’90 dit de eerste thuiswedstrijd in deze competitie en de ploeg hoopt na een mooie uitoverwinning te kunnen doorpakken. Geldrop zal ook haar eerste punten willen pakken. Vorige week stond Geldrop in de rust 0-0 en vijftien minuten later met 2-0 voor. In het laatste half uur kregen ze toch nog vier doelpunten tegen. Van der Padt verwacht niet dat Geldrop zich gaat ingraven en zal dat ook zeker met TAC’90 niet doen. De trainer: ,,Wij zullen spelen om te winnen”. TAC’90 mist ten opzichte van vorige week maar één speler met een (lichte) enkelblessure.