Warming-up zondag 3D | Taurus krijgt bezoek van Ouderkerk

De drie clubs uit de regio Haaglanden zijn dit seizoen ingedeeld in de 3e klasse D van West I en krijgen dus te maken met tegenstanders uit de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

Tekst: Roland van der Linden

Taurus begint met een thuisduel tegen Ouderkerk sv. De formatie van trainer Julian Tan kon in de beker weinig potten breken en eindigde met één punt op de laatste plaats. Ouderkerk deed het nog slechter. Alle drie duels tegen FC Hilversum, RKAVIC en Nieuw Utrecht werden verloren.

Overwinning

Voorschoten’97 start met een uitwedstrijd bij HWD, een bekende tegenstander. Ook vorig seizoen speelden beide teams tegen elkaar. De Rotterdammers eindigden vorig seizoen op de voorlaatste plaats met 8 punten uit 24 duels. Gezien de uitslagen van HWD in de beker mag op een overwinning voor de ploeg van Denis Luhulima (foto) gerekend worden.

Rotterdam

SVH trok zich terug uit het bekertoernooi. Drie weken achter elkaar spelen op zaterdag bleek niet haalbaar voor de Haagse ploeg. De equipe van trainer Tom Hesselink hoeft in haar eerste uitduel nog niet ver te reizen. HOV/DJSCR is in Rotterdam de eerste tegenstander voor SVH.

Lees verder