Derde Divisie (zo): Westlandia pakt verdiend driepunter bij Hoogland

Westlandia pakte haar eerste overwinning van het seizoen in het uitduel bij Hoogland. De Naaldwijkers kenden een uitstekende start in het duel en bouwden de voorsprong verder uit naar een 0-4 overwinning.

Tekst: Roland van der linden

Na een kwartier spelen opende Westlandia de score. Jedsel Markes (foto) speelde zich met een geweldige actie vrij en rondde beheerst af: 1-0. Hoogland was nog niet bekomen van de schrik of ook de tweede Naaldwijkse treffer lag in het doel. Een schot van Desley Bransen werd nog aangeraakt en vloog over de doelman het doel in: 0-2.

Controle

Tien minuten voor de rust leek het duel beslist. Een snel genomen vrije trap van Patrick Batist werd door Ouanis Kellouh verheven tot doelpunt: 0-3. Met deze stand werd de rust bereikt en had Westlandia het duel volledig onder controle.

In de tweede helft gaf Westlandia het niet meer weg. De bezoekers konden zelfs nog een treffer toevoegen aan hun totaal. Ouanis Kellouh speelde Jedsel Markes aan, die de 0-4 op het scorebord bracht. Westlandia bracht nog een aantal wisselspelers in en hield haar 0-4 voorsprong vast tot het eindsignaal.

© Haaglanden Voetbal  

 

Lees verder