Westlandia strikt weer een oud-speler van HBS: Delvin Pinheiro

Trainer Marcel Koning van Westlandia ziet weer een speler van HBS naar ‘De Hoge Bomen’ komen. Komend seizoen zal Delvin Pinheiro (foto) ook deel uitmaken van de selectie van de zondag Derde Divisionist.

Delvin Pinheiro was al een tijdje actief in Naaldwijk op het trainingsveld. ,,Ik trainde sinds april van dit jaar mee met de groep. Na een maand trainen kwamen we tot het besluit dat Westlandia en ik met elkaar in zee zouden gaan voor het nieuwe seizoen. Weer terug in de Derde Divisie”, laat Pinheiro weten aan Voetbal247.

Trainer

De aanwezigheid van trainer Koning speelt daarin ook een rol. Pinheiro: ,,Een paar jaar geleden, voor en na mijn voetbalavontuur in Thailand was Koning trainer van HBS en ik heb altijd goed contact met hem gehouden. In de laatste winterstop heb ik contact met hem gezocht en zo is het één en ander toen ontstaan tussen Westlandia en mij. Voor ik mee mocht trainen bij de club heb ik heel hard zelf getraind waardoor ik fit was en dus voldoende indruk wist te maken en mocht blijven.”

Pinheiro was in het verleden actief in de jeugd van Sparta en FC Dordrecht en kwam naast HBS uit voor Excelsior Maassluis en in het buitenland in Thailand bij Chainat FC en Buriram United.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder