Zaalvoetbal: FC Westland haalt negende overwinning binnen

De zaalvoetballers van FC Westland kwamen na een aantal afgelaste wedstrijden eindelijk weer in actie. In de Verburchhal was het Rotterdamse WIA de tegenstander. Na 2-0 halverwege werd het uiteindelijk 4-2. Hiermee behaalde FC Westland de negende overwinning in tien competitiewedstrijden.

Tekst: Peter Botman

De ploeg van trainer/coach James Dhanai trad redelijk compleet aan tegen WIA, dat in de heenwedstrijd een taaie tegenstander bleek te zijn. De Rotterdamse middenmoter werd toen met 6-8 verslagen. Nu was er in principe ook niet veel aan de hand. FC Westland leidde binnen elf minuten met 2-0 en had weinig te duchten.

Frivool

FC Wetsland verzuimde voor de pauze al ruimer afstand te nemen, maar slaagde daar pas na de veldwissel in. De score werd opgevoerd tot 4-0 waarna FC Westland te frivool ging spelen en verzuimde de score verder op te voeren. WIA profiteerde van het iets te lichtzinnige spel en wist nog tweemaal tegen te scoren.

Vanavond

Voor FC Westland scoorden Melvin Vissers (foto), Yassin Irzi, Mounir Faloun en Jarek Wolowik. FC Westland blijft zo in het spoor van koploper Watergras. De ploeg uit Gouda heeft zes punten meer dan de Westlandse ploeg, maar ook twee wedstrijden meer gespeeld. Vanavond staan beide ploegen tegenover elkaar in Gouda. Een hele belangrijke wedstrijd dus voor FC Westland, zeker omdat beide teams weinig punten zullen laten liggen verder in de competitie.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder