Zaterdag 1B: sv Den Hoorn stopt opmars van VUC met ruime zege

In Midden-Delfland was sv Den Hoorn het Haagse VUC de baas. De pinguïns verloren hun eerste zes duels, maar konden de laatste twee wedstrijden tegen Forum Sport en sv Honselersdijk in winst omzetten.

De thuisploeg nam na 25 minuten spelen een voorsprong. Robin Zwartjens (foto) zorgde ervoor dat de handen van de Hoornse supporters de lucht in gingen. In de 1-0 stand kwam voor de rust geen verandering meer.

Op slot

In de tweede helft duurde het tot de 69e minuut voordat er weer een doelpunt viel te bewonderen. Uit een prima aanval zorgde Donny Slot voor een 2-0 tussenstand. Robin Zwartjes gooide het duel definitief op slot met zijn tweede treffer van de wedstrijd.

Door deze nederlaag staat VUC nog steeds op de voorlaatste plaats met zes punten. sv Den Hoorn draait prima mee in de subtop met veertien punten. De achterstand op Wippolder, dat tweede staat, bedraagt maar een punt.