Zaterdag 1B: sv Nootdorp moet lang wachten op gelijkmaker tegen UVS

Na een vroege openingstreffer van de club uit Leiden werd er lang niet gescoord in het duel tussen UVS en het dominerende sv Nootdorp. Pas diep in blessuretijd kon het team van trainer Marco Jalink de gelijkmaker produceren: 1-1.

sv Nootdorp startte slecht aan het duel met UVS en moest dat bekopen met een vroege tegentreffer. Loyd van der Wilden zette de club uit Leiden op een 1-0 voorsprong. Het goed spelende UVS verzuimde daarna de voorsprong uit te breiden. Tot twee keer tot werd het houtwerk geraakt. Vanaf de twintigste minuut nam sv Nootdorp de controle over en drukte UVS achteruit. De kansen werden niet benut en de dominerende bezoekers gingen met een 1-0 achterstand de rust in.

Blessuretijd

In de tweede helft bleef de treffer van sv Nootdorp lang uit en leken de gastheren de drie punten in eigen huis te houden. In de zesde minuut van de blessuretijd werd het echter toch nog 1-1. Rodney Ebing (foto) schoot de gelijkmaker binnen. Marco Jalink gaf aan dat dit op de eerste twintig minuten na de beste wedstrijd van zijn ploeg was dit seizoen en dat zij met veel vertrouwen koploper VELO ontvangen volgende week.