Zaterdag 1B: VUC blijft puntloos na nederlaag tegen DSO

Op Spotpark Het Kleine Loo was VUC niet in staat om de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen. De Haagse formatie van trainer Rob de Lange werd met 1-2 aan de zegekar van het Zoetermeerse DSO gebonden.

Tegen middenmoter DSO kon VUC niet voor een verrassing zorgen. Halverwege de eerste helft mocht de club uit Zoetermeer aanleggen voor een strafschop. Jeffrey Aarts liet de gegeven kans niet liggen en schoot vanaf elf meter de bal langs doelman Nick Hasper binnen: 0-1. Zes minuten voor de rust kon gastheer VUC langszij komen. Uit een mooie combinatie kon Melvin Vissers (foto) de 1-1 aantekenen.

Doelsaldo

Na de doelwisseling viel er nog maar één doelpunt te bewonderen. In de 66e minuut zorgde Timo Reinhardt ervoor dat DSO er met de winst vandoor kon gaan: 1-2. VUC staat na de nederlaag op een dertiende plaats omdat het een beter doelsado heeft dan het eveneens puntloze DHC. DSO klom door de winst naar zevende positie.