Zaterdag 2E: DSV Concordia toont vechtlust tegen CION

Tegen het fysiek spelende CION moest Concordia genoegen nemen met een gelijkspel. De club uit Delft kwam al snel op een voorsprong, maar moest in de tweede helft toch zwichten onder de druk van de tegenstander.

Al na drie minuten nam de bezoekende equipe van trainer Wesley Zandstra (foto) de leiding in Vlaardingen. Dylan Franquet profiteerde van een foutje in de verdediging van CION: 0-1. De thuisploeg ging stevig de duels daarna in en mocht van geluk spreken dat het niet met tien man kwam te staan. Ook verbaal stond CION haar mannetje.

Vechtlust

In de tweede helft moest Concordia toch nog een tegentreffer van Josimar Lima incasseren, maar hield verder goed stand: 1-1. Zandstra was trots op de vechtlust van zijn ploeg die niet opgaf en maar bleef gaan. ,,In het verleden zouden dit soort duels verloren zijn gegaan, maar nu pakken we toch een punt”, aldus trainer Zandstra.