Zaterdag 2E | Full Speed gaat flitsend van start tegen CION

Full Speed is de competitie in de tweede klasse E voortvarend gestart. In Vlaardingen werd met maar liefst 0-4 van CION, de ploeg van trainer Ricky van den Bergh, gewonnen. Een heerlijk begin vond Full Speed-coach Frank Verhaar (foto).

Tekst: Hans Kulk

Na een voorbereiding zonder winst begon Full Speed met de nodige scepsis aan de competitie in 2E. Maar dat bleek uiteindelijk onnodig. Het eerste duel bij CION werd namelijk dik gewonnen: 0-4.

Al binnen zes minuten stonden de Delftenaren op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Inayat Wiegeraad. Na een handsbal van een CION-speler, hij sloeg de bal uit het doel en kreeg een directe rode kaart voorgeschoteld, schoot Lesley Dijksman uit de toegekende strafschop de 0-2 in de touwen.

Heerlijk gevoel

Met twee doelpunten van Donny van Oijen keerden de rood-witten uiteindelijk met een 0-4 overwinning huiswaarts en zorgden er indirect voor dat coach Frank Verhaar met een heerlijk gevoel van zijn zaterdagavond kon gaan genieten.

Komend weekend wacht de Delftenaren een thuisduel met Berkel dat haar eerste wedstrijd met 2-2 gelijkspeelde tegen VFC. De competitie is voor Full Speed in ieder geval geweldig begonnen.

Lees verder
Net binnen