Zaterdag 2E: HMSH ontdoet zich van concurrent Wilhelmus

In de kelder van de tweede klasse E deed HMSH uitstekende zaken door het duel met Wilhelmus met een 4-2 overwinning af te sluiten. Bij de Haagse thuisploeg zat na het vertrek van trainer Winston Faerber Melik Kara in de dug-out.

Al na acht minuten spelen opende Baris Dögrusöz de score voor de thuisploeg. De 1-0 bleef lang in de eerste helft op het bord staan. Vlak voor de rust sloeg HMSH nog flink toe. Na een doelpunt van Isiah Frederik in de veertigste minuut volgde ook nog een treffer van Rida Aarab, waardoor HMSH met een stand 3-0 aan de thee kon gaan.

Mis

Vlak na rust ging het weer mis voor Wilhelmus en kwam HMSH op 4-0. Weer was Rida Aarab scherp in de afwerking. HMSH bracht diverse wisselspelers in naar mate het duel vorderde en dit leverde situaties op waar HMSH de organisatie niet scherp had staan. Wilhelmus profiteerde nog twee keer gretig en kwam door doelpunten van Tim Streekstra uit een vrije trap en Cedric Aké nog terug tot 4-2. Wilhelmus-trainer Ramon Stekelenburg (foto) moest in de slotfase nog met rood vertrekken.