Zaterdag 2E | Westlandia eenvoudig te sterk voor CWO

De zaterdagtak van Westlandia pakte dit weekend de eerste overwinning van het nog prille seizoen. Op sportpark De Hoge Bomen won de ploeg van Theo Verbeek uiteindelijk simpel van CWO: 4-1.

Tekst: Hans Kulk

Voorafgaand aan het duel in Naaldwijk hadden de bezoekers uit Vlaardingen nog een 100% score, terwijl de gastheren een nederlaag en een gestaakte wedstrijd achter hun naam hadden staan. Alle hens aan dek dus voor de mannen van Theo Verbeek.

Tegenvaller

De thuisploeg kreeg al snel een tegenvaller te verwerken. CWO nam op sportpark De Hoge Bomen namelijk brutaal een 0-1 voorsprong. Daarna was het tijd voor de ‘Tim van der Voort-show’. Met twee doelpunten, in de 20ste en 36ste minuut, zorgde hij voor een 2-1 ruststand in het voordeel van de Westlanders. Van der Voort voltooide zijn hattrick in de 70ste minuut (3-1) en schoot Westlandia hiermee in veilige haven. Ook Stefan Bron pikte zijn doelpuntje mee en bepaalde de eindstand op 4-1.

Publiekswissel

Man of the match Tim van der Voort (foto) kreeg twee minuten voor tijd zijn welverdiende publiekswissel van coach Verbeek. Mark van Kester, zijn vervanger, mocht zijn eerste speelminuten van deze competitie maken.

Volgend weekend spelen de groenhemden weer een thuisduel. Dan komt het nog puntloze HMSH in Naaldwijk op bezoek. Wellicht weer een hoofdrol voor Van der Voort?