Zaterdag 3B: Verburch heeft geen genade met Zuid West DH

Koploper Sportclub Monster hield tegen KMD de punten eenvoudig in eigen huis. Ook achtervolgers Naaldwijk, Lyra en Verburch waren aan de winnende hand. Laakkwartier pakte een knappe uitoverwinning bij sv Houtwijk.

Tekst: Roland van der Linden    |     Foto’s: MFH-Design, Bert Tielemans , Hans Wüstefeld & Martine Epskamp

Sportclub Monster – KMD

Lijstaanvoerder Sportclub Monster deed goede zaken in de derby met KMD. Halverwege de eerste helft nam de thuisploeg op Sportpark Polanen een 1-0 voorsprong. Keke Stam stelde Jordi van Maanen in staat om de 1-0 te scoren. Tien minuten later was Van Maanen opnieuw trefzeker en ging Sportclub Monster de rust in met een 2-0 voorsprong. In de tweede helft konden Jesper Warbout en opnieuw Jordi van Maanen de score nog verdubbelen: 4-0. (Foto’s: Bert Tielemans)

Naaldwijk – Duindorp sv

Op Sportpark De Hoge Bomen kwam sv Naaldwijk pas vlak voor rust op voorsprong tegen Duindorp sv. Danny Niël zorgde voor een 1-0 ruststand. Al vlot in de tweede helft viel de tweede Naaldwijkse treffer. Een bal van Tim Zwinkels werd door Danny Niël goed afgerond. In het verdere verloop van het duel werd niet meer gescoord, waardoor de eindstand 2-0 werd en Naaldwijk de tweede positie in handen hield. (Foto’s: MFH-Design)

Lyra – Te Werve

De titelaspiraties van Te Werve liepen een flinke deuk op in het duel met concurrent Lyra. De Westlanders kwamen na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong nadat een voorzet van Jesse Schelvis door Robin Vijverberg het doel in werd gewerkt. Het duel eindigde in 2-0 door een doelpunt van Marc den Toom. (Foto’s: Hans Wüstefeld)

Verburch – Zuid West DH

Verburch boekte haar tweede 7-0 overwinning op rij. Nadat afgelopen dinsdag het duel met sv Madestein met een 7-0 zege werd afgesloten, moest ook Zuid West DH met dezelfde score terug naar Den Haag. Na 45 minuten spelen stond er nog een bescheiden 2-0 stand op het bord door treffers van Ilhan Şentürk en Sander Lorsheyd. Pas in de 64e minuut viel de 3-0 door een inzet van Tim van Luijk. Bart van Kester, Serkan Tuzlacik (2x) en Tim van Luijk voerden de score daarna rap op naar 7-0.

sv Madestein – Schipluiden

Schipluiden boekte haar eerste overwinning van het tot nu toe tegenvallende seizoen. Het uitduel bij sv Madestein werd omgezet in een 0-3 overwinning na een 0-2 ruststand. Chris van Beurden (2x) en Twan Knijnenburg waren trefzeker voor Schipluiden. (Foto’s: Martine Epskamp – Sportsnap.nl)

sv Houtwijk – Laakkwartier

In de eerste helft was de thuisploeg duidelijk de bovenliggende partij. Namens de mannen van trainer Richard Douw scoorde Kadir Narsen in de tiende minuut al de openingstreffer. sv Houtwijk vergat daarna de grote kansen in doelpunten om te zetten. Na de thee verzaakte sv Houtwijk qua inzet en greep Laakkwartier haar kansen. Mitchel van Dun bracht de gelijkmaker op het bord, waarna Karam Boukhari de winnende treffer voor Laakkwartier voor zijn rekening nam: 1-2.

(Meer foto’s sv Madestein-Schipluiden op Sportsnap.nl)