Zaterdag 4E | Maasdijk kent bliksemstart met twee zeges

In de vierde klasse E zaterdag goed nieuws van de twee Westlandse verenigingen in deze poule. MSV’71 en Maasdijk wonnen hun partijen tegen twee clubs uit Rotterdam, R.V.V. Blijdorp en RV&AV Steeds Hooger. Maasdijk kent dit seizoen een bliksemstart. De ploeg van trainer Dennis van den Steen (foto) pakte de volle winst uit de tot nu toe gespeelde twee competitieduels.

Tekst: Peter Petit

Blijdorp – MSV’71

Na het verlies vorige week tegen Rotterdam United (3-4) herpakte MSV’71 uit Maassluis zich in de tweede competitiewedstrijd van het nog jonge seizoen. In Rotterdam werd het om zijn verzorgd voetbal bekendstaande R.V.V. Blijdorp met 0-1 verslagen. Doelpuntenmaker voor MSV’71 was Jack van der Vlugt, vorige week ook al goed voor een treffer.

Geduld

Maasdijk – Steeds Hooger

Het geduld van de toeschouwers bij het duel tussen Maasdijk en R.K & A.V. Steeds Hooger uit Rotterdam werd behoorlijk op de proef gesteld. Zij moesten tot de 76e minuut van het duel wachten voordat het eerste doelpunt te noteren viel. Uit een pingel scoorde Wouter Boers voor de thuisploeg. De laatste vijftien minuten van het duel waren nog uitermate spannend, maar het was tenslotte Nick van Vliet die aan alle spanning een einde maakte. Met nog vijf minuten op de klok bekroonde hij met zijn hoofd een geweldige aanval van de thuisploeg, waarmee hij de eindstand op 2-0 bepaalde.