Zaterdag 4A/C | BSC’68 sleept zege uit vuur, Quintus verplettert VCS

In 4A won BSC’68 het uitduel bij Roodenburg en spoelde de nare smaak van de verliespartij tegen Zevenhoven daarmee weg. In 4C was DUNO te sterk voor sv Loosduinen. Quick Steps kreeg flink klop van BMT en Quintus leidde VCS naar de slachtbank. ODB tegen RAS werd gestaakt nadat een toeschouwer het veld betrad en een speler van ODB aanviel.

4e klasse A

Een hardwerkend BSC’68 speelde een goede pot tegen Roodenburg, dat door de druk van de bezoekers voornamelijk de lange bal speelde. Een strakke voorzet van Lody Dijkhuizen stelde Jelle Verhoef in staat om de 0-1 te scoren. BSC’68 liet daarna een aantal kansen liggen en bereikte de rust met de 0-1 op het bord. In de 55e minuut wilde de Benthuizer doelman de bal pakken uit de lucht en ging een Leidse speler met veel geluid naar de grond. Dezelfde speler stond daarna snel op om de strafschop te nemen: 1-1. Met tien man op het veld was BSC’68 toch sterker en in de 84e minuut zorgde Roel van der Valk voor een 1-2 overwinning.

4e klasse C

BMT en DUNO incasseerden nog geen tegentreffers na twee duels. DUNO bleef op eigen veld goed overeind tegen sv Loosduinen. De thuisploeg stapte van het veld met een 3-0 stand op het scorebord. Een eigen doelpunt van sv Loosduinen betekende de 1-0. Daarna was Youssef Talhaoui nog twee keer in staat om het net te vinden voor DUNO.

In de eerste helft tussen BMT en Quick Steps waren de kansen schaars voor de twee ploegen die erg voorzichtig speelden op het zware veld. Na een half uur spelen kwam BMT via een ingestudeerde vrije trap op 1-0. Furkan Eren kreeg de bal en liet de keeper met een stift kansloos. Na de thee werd Quick Steps teruggedrongen en dit resulteerde in een 4-0 eindstand. De 2-0 kwam op naam van Salih Anez die diagonaal raak schoot. Vlak daarna werd het uit een benutte penalty 3-0 door Bayram Akyon. Redouan Alharraz bepaalde de eindstand op 4-0.

Ook PGS/VOGEL is nog zonder puntverlies. Op Ockenburgh wonnen de mannen van trainer Vita Lorente (foto) met 3-0 van Vredenburch. Pas na rust kwam de zege tot stand. Bas Sant, Mario van Duinen en Rik van de Graaf schoten de thuisploeg naar een fraaie zege.

Halve dozijn

Quintus stelde de zege tegen VCS al in de eerste helft veilig. Bij rust gaf het scorebord al een 5-0 stand aan. Sean van der Stap (2x), Timo van Houten, Dylan de Brabander en Bram Damen namen de productie voor hun rekening. Na de thee deden de bezoekers uit Kwintsheul het een stuk rustiger aan. Bram Damen schoot het halve dozijn vol maar daar bleef het bij: 0-6.

Ook GDA scoorde zes keer tegen HPSV. De politiemannen konden daar maar één treffer tegenoverstellen. GDA opende stroef maar kwam snel op dreef met vier treffers tussen de tiende en vijftiende minuut. Jordy Taal, Sander van der Ende (2x) en Noa Schoenmaker waren trefzeker. Uit een hoekschop tekende Nick Kuiper voor de 4-1, waarna Bradley Schoenmaker zorgde voor een 5-1 ruststand. Na de thee was het eenrichtingsverkeer, maar alleen Femi Aboh kon nog scoren: 6-1.

Op eigen veld bond sv Erasmus Semper Altius aan de zegekar. Marijn Kersten nam de 1-0 voor zijn rekening. Na de doelwisseling schoot Christopher Melfor de 2-0 binnen. Uit een strafschop drie minuten voor tijd maakte Mick van Oorschot de 2-1. De strijd tussen ODB en RAS haalde het einde niet. Klik HIER voor meer over dit duel in een apart verslag.