Zaterdag 4E | Maasdijk niet voorbij BZC/Zuiderpark, MVS’71 wint derby

In de vierde klasse E was er winst voor MSV’71 in de altijd beladen Waterweg-derby tegen PPSC. Geen overwinning voor Maasdijk, dat tegen BZC/Zuiderpark genoegen moest nemen met een gelijkspel.  

Tekst: Peter Petit  

BZC/ Zuiderpark – Maasdijk

Een remise voor Maasdijk tegen BZC/Zuiderpark: 1-1. De bezoekers kwamen goed uit de startblokken, resulterend in een 0-1 voorsprong. Uit een voorzet van Wouter Boers kon René van der Lee de bal eenvoudig afronden. Na een rake penalty van de Rotterdamse Zuiderparkers eindigde de wedstrijd onbeslist. ,,Er had meer ingezeten”, was de reactie na afloop bij de ploeg uit Maasdijk van trainer Dennis van den Steen (foto).

MSV’71 – PPSC

De altijd beladen en door de supporters altijd met veel belangstelling tegemoetgeziene Waterweg-derby eindigde in een even mooie als verdiende 3-0 zege voor de thuisploeg. Doelpuntenmakers bij MSV’71 waren – wie anders dan – Jack van der Vlugt (2x) en Arno van Zweden. Het zijn voorlopig nog de Rotterdamse teams, die de dienst uitmaken in 4E (Hermes DVS en SV Rotterdam United). Maasdijk en MSV’71 staan broederlijk op plek drie en vier, in afwachting van een mogelijke off-day van de Rotterdamse titelkandidaten.

Lees verder
Net binnen