DSO gaat volgend seizoen van start zonder Brandon Tichem

Brandon Tichem (foto) was zo ongelukkig om tijdens een training van de zaterdag tweedeklasser DSO zijn voorste kruisband van zijn linkerknie af te scheuren. Voor een voetballer een zware blessure, die hem maanden langs de kant zal houden.

Mogelijk zal een operatieve ingreep noodzakelijk zijn. Daarna volgt een lang traject van revalideren. De nieuwe trainer volgend seizoen bij de Zoetermeerders, Bert de Best, weet er het fijne nog niet van, maar hoopt dat het voor Brandon zelf vooral nog mee zal vallen.

Waarde

,,Ik heb begrepen dat het tijdens de training is gebeurd en dat direct al zichtbaar was dat het foute boel was. Het is een vreselijke blessure en wij hopen nu dat Brandon snel geholpen wordt. Hoe eerder hij geholpen wordt hoe sneller hij kan revalideren en mogelijk nog aankomend seizoen voor waarde kan zijn voor DSO”, aldus De Best.

,,Het is vooral voor Brandon verschrikkelijk. Ik hoop dat Brandon aankomend seizoen wel betrokken blijft bij de selectie van DSO. Ik zal er zelf alles aan doen”, laat De Best aan Haaglanden Voetbal weten.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder