Zondag 1B | TAC’90 in slecht duel onderuit bij Marvilde

In het uitduel in Veldhoven bij Marvilde speelde TAC’90 een slechte wedstrijd. De Haagse ploeg kwam geen moment in de wedstrijd tegen een opponent die liet zien te willen winnen.

TAC’90 speelde haar zwakste wedstrijd van het seizoen tegen het gemotiveerde Marvilde. Elke tweede bal was voor de thuisploeg. Na 26 minuten spelen kwam TAC’90 op een 1-0 achterstand door een treffer van Sil van Herwijnen. De twee mogelijkheden die TAC’90 kreeg vanuit voetballende situaties werden voor de lijn gekeerd. Uit een vrije trap van Rensy Barradas schoot Soeredj Angoelal (foto) in vrije positie naast.

Rood

In de tweede helft werd het spel van de equipe van trainer Arie van der Padt er niet veel beter op. In de 72e minuut kreeg Mounir Faloun zijn tweede gele kaart en mocht vroegtijdig gaan douchen. TAC’90 werd wakker geschud en probeerde alsnog de 1-1 te forceren.

Kluts

In de blessuretijd de viel de 0-2 op een wijze die typerend was voor de hele wedstrijd. Tot drie keer toe ging de bal in de kluts en evenzoveel keren was die vervolgens voor Marvilde. Mitchel Slegers kon uiteindelijk de bal in de touwen krijgen.