Zondag 3D: Nederlagen voor SVH en Voorschoten’97

Voorschoten’97 kreeg genoeg mogelijkheden om te scoren tegen FC Aalsmeer, maar was niet scherp in de afwerking. SVH ging flink over de knie bij APWC. Bij Taurus was de magere bezetting dit seizoen al meermalen een probleem. Nu waren er niet voldoende spelers om aan te treden tegen FC Abcoude.

In de eerste helft gaf Voorschoten’97 niets weg tegen FC Aalsmeer. Zelf kreeg de formatie van trainer Denis Luhulima (foto) een tweetal goede kansen. Ook werd een strafschop gemist door Bennie Hoogewoning. Ook in het eerste kwartier na de hervatting wilden twee goede mogelijkheden er niet in. Aalsmeer scoorde daarna wel en bracht de stand op 0-1. Namens Voorschoten’97 konden Jordy van der Wijngaarden en Justin Aschman nog kansen creëren. Treffers zaten er niet in in de matige tweede helft, waardoor FC Aalsmeer er met de winst vandoor ging: 0-1.

SVH kon geen potten breken in het uitduel bij AWPC. In Amersfoort kreeg de Haagse ploeg met 6-1 klop. Achmed Assaih nam het enige doelpunt van SVH voor zijn rekening.

Niet opgekomen

Taurus had te weinig spelers om een team op de been te brengen. De studenten hadden nog gerekend op hulp uit andere teams maar werden vanochtend geconfronteerd met een aantal afmeldingen. Het lukte niet meer om vervangers te vinden. Met tien spelers waarvan drie geblesseerd was het niet mogelijk om de wedstrijd tegen FC Abcoude te spelen.