Zondag 3D: Voorschoten’97 naar winst op AFC Quick 1890

Op Sportpark Adegeest won Voorschoten’97 haar derde duel in deze competitie. Door de zege op AFC Quick 1890 staat de groengele formatie nog steeds op een derde plaats. Taurus hield een punt over aan het thuisduel met PVC.

Voorschoten’97 – AFC Quick 1890

In het eerste kwartier zetten de bezoekers uit Amersfoort veel druk, maar Voorschoten’97 bleef rustig voetballen met prima positiespel. In het sportieve duel konden geen doelpunten voor de rust genoteerd worden. In de tweede helft ging de ploeg van trainer Denis Luhulima (foto) met veel druk naar voren spelen en dit leverde kansen op. Met een halve volley schoot Bryan Hilders de 1-0 binnen. Uit een prima aanval viel de 2-0. David Rebergen begon de aanval en rondde hem uiteindelijk ook succesvol af. Voorschoten’97 kwam zelf niet in gevaar. Doelman Jeroen Vlak moest één keer handelend optreden bij een afstandsschot.

Taurus – PVC

Taurus speelde een leuke wedstrijd tegen een sportieve tegenstander uit Utrecht.  De studenten creëerden kansen in beide helften, maar waren niet altijd scherp in de afwerking. In de eerste helft liepen twee spelers van Taurus een blessure op en moesten gewisseld worden. Het duel eindigde in 3-3. Taurus had nog wel een kans om in de slotfase de winnende treffer te maken, maar faalde in die missie. Pieter Leonard, Luuk Halsema en Delvin Karjadi namen de doelpunten voor hun rekening. Karjadi was bij de eerste twee treffers de aangever.