Voorschoten’97-trainer Theo Ducaneaux brengt boek uit

|

Onlangs verscheen een boek van Theo Ducaneaux, hoofdtrainer van de zaterdagselectie van Voorschoten’97. ADO Den Haag-directeur Mohammed Hamdi (foto) mocht een exemplaar in ontvangst nemen.

Een jaar geleden kwam ook het voetbalwereldje stil te liggen door de Corona-pandemie. Voetballers en trainers hadden ineens tijd in overvloed. Het moment voor Theo Ducaneaux, die bij Voorschoten’97 naast hoofdtrainer van de zaterdagselectie, ook Hoofd Jeugdopleiding is, om een boek te gaan schrijven, een wens die eindelijk in vervulling kon gaan.

‘Afgelast’

Een boek, dat als titel ‘Afgelast’ meekreeg, waarin hij zijn gedachten en herinneringen kon uitwerken. Ducaneaux kijkt ook in zijn boek kritisch naar het regeringsbeleid rond voetbal en Corona. In korte verhalen blikt hij ook terug op zijn eigen jeugd, die ruim in het teken van voetballen stond. In het boek ook veel historische foto’s uit zijn jeugd.

Ook Theo Ducaneaux neemt met zijn zaterdagselectie deel aan het KNVB Haaglanden Voetbal Regio Toernooi, dat hopelijk vanaf eind april (en in mei en juni) gehouden kan worden. Voorschoten’97 is van de partij in de poule met andere zaterdag- en zondag-eersteklassers uit de regio.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Voorschoten’97)

Lees verder