Vrienden Lol en Havenaar sluiten aan bij zaterdagteam van TOGB

|

De zaterdagselectie van TOGB, die komend seizoen wederom onder leiding staat van succestrainer Raijmond Kraaijbeek, krijgt steeds meer vorm. Zo zullen er twee nieuwe TOGB’ers worden toegevoegd en gaan zes spelers lager spelen of hangen de kicksen aan de kapstok.

Raymond Kraaijbeek zal komend seizoen in ieder geval niet meer kunnen beschikken over Tom Jongeneelen, Diego de Keijzer, Joey Lems, Tim van Woudenberg, Marnix Remmelszwaan en Rowan Saris die lager gaan spelen of die om verschillende redenen stoppen als selectiespeler op de zaterdag.

Versterkingen

Kraaijbeek ziet alvast twee versterkingen aansluiten voor de voetbaljaargang 2021-2022. Ryan Lol en Jim Havenaar (foto boven) hebben besloten om de zaterdagtak van TOGB te versterken. Lol komt over van Neptunes Schiebroek en Havenaar verruilt de zondag- voor de zaterdagselectie van TOGB. Beide spelers zijn actief als jeugdtrainer in de jeugdopleiding van TOGB. Ryan Lol is komend seizoen actief als trainer/coach bij de JO15-1 en Havenaar is jeugdtrainer bij de JO 17-1.

Staf

De staf van de zaterdagselectie zal naast Raymond Kraaijbeek bestaan uit de huidige assistent Mark Bresser. Marcel de Groot zal de rol van teamleider op zich nemen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder