NSC presenteert nieuw historisch boek ‘Sportstad Den Haag al eeuwen onverslaanbaar’

Nieuws Geen reacties op NSC presenteert nieuw historisch boek ‘Sportstad Den Haag al eeuwen onverslaanbaar’ 249

Vorige week was het zover. De Nederlandse Sportboeken Club presenteerde haar nieuwste boek. Dit gebeurde tijdens een prima verzorgde netwerkbijeenkomst van de Haagse Adviesraad voor de Sport. Ditmaal van de Haagse sporthistoricus en journalist Theo Bollerman.

Het eerste exemplaar van zijn nu al historische boek ‘Sportstad Den Haag al eeuwen onverslaanbaar’ werd in café-restaurant Millers op het Plein uitgereikt aan de directeur Sport van de gemeente Den Haag. Aanvankelijk zou sportwethouder Rabin Baldewsingh het eerste exemplaar in ontvangst nemen, maar hij zat nog in vergadering en verscheen later alsnog in het etablissement.

Na secretaris Hans van Vliet voerde John van den Berg, voorzitter van de Adviesraad, het woord. Daarna verzorgde Chris Willemsen een korte introductie van schrijver Theo Bollerman. De schrijver zelf introduceerde vervolgens met enkele leuke anekdotes zijn boek. Diverse voormalige topsporters die de stad Den Haag tot dé sportstad van Nederland hebben gemaakt kwamen langs, zoals volleyballer Jacques Vink, dammer Fred Ivens, korfballer Roel Evenblij en honkballer Bart Volkerijk.

Dit alweer achtste boek van de Nederlandse Sportboeken Club, dat maar liefst 278 pagina’s telt en voorzien is van talrijke foto’s, is volop verkrijgbaar bij de betere boekhandel, Bol.com en via de websites van Haaglanden Voetbal en de Nederlandse Sportboeken Club.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top