ODB niet schuldig aan staken duel tegen Nicolaas Boys

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op ODB niet schuldig aan staken duel tegen Nicolaas Boys 1296

Trieneke Koele-Bos (foto), die als gemachtigde optrad voor ODB, heeft de bevestiging van de Aanklager van de KNVB ontvangen, dat hij op basis van alle ingekomen verklaringen geconstateerd heeft dat ODB niet schuldig is aan het staken van de wedstrijd tegen Nicolaas Boys in de nacompetitie op 7 juni.

De Aanklager is van oordeel dat het staken van de wedstrijd niet aan spelers van beide elftallen te verwijten valt. Op grond hiervan heeft de Aanklager besloten de zaak tegen ODB te seponeren.

Koele-Bos geeft aan dat zij enorm content is met de uitspraak. ,,Voor ODB was het vanaf het begin al duidelijk dat ODB geen enkele schuld had aan het staken van de wedstrijd. Op social media gingen echter de wildste verhalen de ronde dat spelers van ODB de scheidsrechter zouden hebben bedreigd en dat hij daarom de wedstrijd zou hebben gestaakt en ook de lokale pers deed daar aan mee.”

Revanche

,,ODB heeft afgelopen dinsdag sportief revanche genomen op het veld door alsnog te winnen van Nicolaas Boys en op iedereen die ODB de afgelopen dagen heeft gestigmatiseerd als de schuldige”, aldus Koele-Bos. Zij is ervan overtuigd dat deze uitspraak de spelers van ODB een extra stimulans en positieve vibe zal geven om de klus zondag alsnog te klaren met als resultaat promotie naar de tweede klasse.

Laakkwartier – ODB staat voor zondag op het programma aan de Jan van Beersstraat, aanvang 14.00 uur.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top