Oefenvoetbal: DHC behaalt prestigieuze winst op sv Den Hoorn

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Oefenvoetbal: DHC behaalt prestigieuze winst op sv Den Hoorn 845

Na de bekerwinst van afgelopen zaterdag bij zaterdag derdeklasser Kagia, pakte de formatie van trainer Rob de Lange (foto) nu op eigen veld weer een overwinning op het één klasse lager spelende sv Den Hoorn. Bij het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Louis Wagner stond er een 1-0 stand op het scorebord.

Trainer Rob de Lange kon ook nu niet beschikken over Dominique Ahanhanzo, Levi Schipper en Joshua Wadie. Melvin Vissers startte op de bank.

DHC creëerde de nodige kansen, waar vooral de snelheid voorin van Djerreld Muntslag en Wesley Verhoek tot buitenspelsituaties aanleiding gaf. In het eerste gedeelte van de eerste helft was Roy Speelman dicht bij een doelpunt. Halverwege het eerste bedrijf schoot Tidde Tromp van dichtbij voorlangs. Aan de andere kant kwamen ook de rood-witten enkele keren voor het doel van Mats Mangelmans, maar gevaar leverde dat niet echt op. Kort voor rust bereikte Jordy Brouwer met een prima pass aanvoerder Tidde Tromp, die de doelman omspeelde en voor de 1-0 zorgde.

Voorlangs

Na rust bleef DHC gevaarlijk via enkele prima dieptepasses. Zo was de thuisploeg dicht bij een treffer na een pass van de ingevallen Melvin Vissers op Sinte Fonkel, die zag dat Jordy Brouwer na zijn voorzet bij de eerste paal de bal net niet kon raken. Kort daarna bereikte Melvin Vissers op links Jordy Brouwer, maar zijn inzet ging voorlangs. Met nog ruim tien minuten te gaan was het opnieuw Melvin Vissers die Sinte Fonkel op rechts wegstuurde, maar ook zijn inzet ging voorlangs. Wederom enkele minuten later kon Vincent Romeijn op rechts prima alleen doorgaan, maar zijn lage diagonale schot ging naast. Zo bleef het aan de Brasserskade bij 1-0.

Blessures

DHC zag voor rust Anthony Pique geblesseerd het veld verlaten, terwijl in de tweede helft ook Frank de Lange met een blessure van het veld ging. Overigens maakte trainer De Lange na de thee druk gebruik van het inbrengen van wissels: doelman Daniël van der Knijff, Roy Speelman, Ennis Akona, Melvin Vissers, Sinte Fonkel en Yannick Prade.

© Haaglanden Voetbal

 

Zoeken

Back to Top