Oefenvoetbal: Ruime winst Westlandia (zo), Die Haghe in evenwicht tegen sv Nootdorp

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Oefenvoetbal: Ruime winst Westlandia (zo), Die Haghe in evenwicht tegen sv Nootdorp 842

In de voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar hebben dinsdagavond diverse clubs een oefenduel afgewerkt. Westlandia (zo) was te sterk voor Graaf Willem II/VAC, terwijl Die Haghe op eigen veld hoofdklasser sv Nootdorp een gelijkspel afdwong.

Zondag hoofdklasser RKAVV bleef op de Kastelenring nipt met 2-1 baas over het één klasse lager spelende sv Den Hoorn. Het duel werd overigens vanwege de weersomstandigheden iets ingekort. BSC’68 klopte op eigen veld Floreant met 3-2 en Vredenburch lijkt klaar voor de tweede seizoenshelft. De ploeg van trainer Vita Lorente klopte in Zoetermeer derdeklasser DWO met 1-2 door treffers van Samir Boulakjar en Joey van Zwam. Maar eerst gaan de Rijswijkers nog op trainingskamp naar Benalmadena.

Resultaat

VDL en KMD sloten in Maassluis af op een 1-1 gelijkspel. Mitch van de Wetering nam de Wateringse treffer voor zijn rekening. Diezelfde stand was ook het resultaat op sportpark Ockenburgh waar tweedeklasser Die Haghe gastheer was van hoofdklasse sv Nootdorp. Laurens Wittmaekers scoorde voor de formatie van trainer Wim de Jong.


Laurens Wittmaekers

Derby

Op sportpark Tanthof-Zuid trad Vitesse Delft binnen de lijnen in een derby tegen plaatsgenoot Wippolder. De bezoekers van trainer Marcel de Letter namen in de eerste helft de leiding via Sven Paternot, die de bal uit een vrije trap van Mike Mesker binnenkopte. Na de doelwisseling kwam Vitesse Delft langszij door een strafschop van René de Graaff en bij die 1-1 stand bleef het na negentig minuten. Zondag Derde Divisionist Westlandia kon de fikse nederlaag van zondag tegen HBS van zich af spelen. Op sportpark De Hoge Bomen moest zondag derdeklasser Graaf Willem II/VAC er met 5-2 aan geloven. Voor de equipe van trainer Edwin Grünholz troffen Remon van Bochoven (foto) (3), Jeroen Spruijt en Anwar Beeldstroo doel.

Nuttig

Quick Steps speelde een zeer nuttige oefenwedstrijd tegen de reserves van HBS. De ruststand was 2-2 wat de verhouding goed weer gaf. De twee treffers van Quick Steps kwamen van Michel van Baaren. Ook in de tweede helft ging het gelijk op. HBS ging echter beter om met de kansen en kwam op een 2-4 voorsprong. Quick Steps knokte zich terug naar 4-4 met doelpunten van Daina Ridderhof en Ricardo van Gorsel.

© Haaglanden Voetbal

 

Zoeken

Back to Top