Oefenvoetbal: Vitesse Delft houdt Rijnsburgse Boys één helft goed bij

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Oefenvoetbal: Vitesse Delft houdt Rijnsburgse Boys één helft goed bij 751

Vitesse Delft gaf in een oefenduel Rijnsburgse Boys op sportpark Ter Mors goed partij. Na een 3-2 stand, moest de brigade van trainer Peter Klomp uiteindelijk met 6-3 buigen. HMSH en FC Zoetermeer speelden in een oefenpartij tegen elkaar gelijk.

Rijnsburgse Boys opende op eigen veld binnen een kwartier de score via Giovalli Serbony. Na twintig minuten spelen kwam Vitesse Delft weer langszij door een inzet van Rick Burgering (foto). Na dik een half uur spelen nam de zaterdag Tweede Divisionist weer de leiding via Olf. De gelijkmaker van Dyon Rosbergen liet echter niet lang op zich wachten: 2-2.

Voorsprong

Met nog acht minuten op de klok in het eerste bedrijf kwam Rijnsburgse Boys voor de derde maal op voorsprong. Op aangeven van Roy van Leeuwen scoorde Jayson Halman de 3-2. Vlak na de doelwisseling vergrootte Max Hudepohl met het hoofd na een hoekschop de voorsprong naar 4-2. Via Roy van Leeuwen werd het niet lang daarna zelfs 5-2 en drie minuten later moest de Vitesse Delft-doelman weer de gang naar het net maken, toen Jayson Halman het halve dozijn treffers vol maakte: 6-2. Tien minuten voor tijd deed René de Graaf nog iets terug voor de ploeg van trainer Peter Klomp: 6-3.

Zaterdag vierdeklasser HMSH was aan de Vrederustlaan gastheer van zondag derdeklasser FC Zoetermeer. In deze oefenpartij werden zes doelpunten gescoord, keurig verdeeld over beide teams: 3-3.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top