Oefenvoetbal: Voorschoten’97 (zon) op schot, DSVP te sterk voor KSD Marine

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Oefenvoetbal: Voorschoten’97 (zon) op schot, DSVP te sterk voor KSD Marine 526

De zondagploeg van Voorschoten’97 kan in de competitie nog niet echt potten breken. Een ruime winst in een oefenpartij tegen Stompwijk’92 geeft de ploeg wellicht weer het nodige vertrouwen. DSVP pikte een regelmatige zege mee tegen KSD Marine.

Trainer Huib van Oostrom Soede heeft twee oudgedienden weer in zijn groep teruggevraagd vanwege de vele blessures – Niels Wassenaar en Tim Kluivers – en hij merkte direct het verschil in zijn nog jonge team. Al na twaalf minuten nam Voorschoten’97 op sportpark Adegeest de leiding via Niels van den Berg tegen Stompwijk’92. Nog voor de pauze werd die voorsprong uitgebouwd naar 2-0 door en treffer van Tim Kluivers.

Na de pauze maakte Ivo Nolet er zelfs 3-0 van. Daarna wist Nick Ammerlaan (foto) iets terug te doen voor de equipe van trainer Erik van Manen (3-1). het laatste woord was toch weer aan de gastheren, die via Frank van den Heuvel de eindstand op 4-1 bepaalden.

De teams Onder 23 van Scheveningen en Quick speelden een aantrekkelijke wedstrijd, die in 2-2 eindigde. Doelpunten van Quick kwamen van Pim Schmidt en Ronaldo Minta. Bij Scheveningen was onder meer oud-Quick-speler Robert Steemers van de partij.

Op sportpark De Groene Wijdte was zaterdag derdeklasser DSVP gastheer van het één klasse lager spelende KSD Marine. Trainer John de Letter zag zijn team met 2-0 winnen door twee doelpunten van Bas van der Meide.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top