Oefenvoetbal: Zege voor Wippolder in Delfts onderonsje

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Oefenvoetbal: Zege voor Wippolder in Delfts onderonsje 573

Op sportpark Pauwmolen was Wippolder DVV Delft de baas. De strijd tussen de twee Delftse formaties eindigde in een 2-0 overwinning voor de blauw-wit-geblokten van trainer Marcel de Letter.

Wippolder was in de beginfase de bovenliggende partij, maar het was DVV Delft dat de eerste kans kreeg. De bal ging over het doel van Wippolder heen, dat daarna via Daley Uythof gevaarlijk werd. Zijn inzet werd gestopt door doelman Klaas van Balen die even later ook een kopbal van Sven Paternot uit het doel hield. Halverwege de eerste helft zag Paternot zijn omhaal over het doel heen gaan. DVV Delft kwam beter in haar spel, maar kon de kansen niet benutten.

Wippolder kwam na rust goed uit de startblokken. Daley Uythof kon twee mogelijkheden niet verzilveren. Met een uur op de klok brak Nando Zahino aan de rechterkant door en gaf de bal voor. In het drukke strafschopgebied werd de bal weggewerkt, maar Jordy Krassenburg schoot vanaf de rand van de zestien binnen: 1-0. DVV Delft zocht wel de aanval, maar Wippolder liet zich niet verrassen. Zelf werd de thuisploeg ook een aantal malen gevaarlijk en besliste vier minuten voor tijd het duel definitief in haar voordeel. In de rebound schoot Sven Paternot de bal in het lege doel: 2-0.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top