OLIVEO houdt informele bijeenkomst met nieuwe trainersstaf

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op OLIVEO houdt informele bijeenkomst met nieuwe trainersstaf 410

Zoals OLIVEO-voorzitter John Weijgertse al aangaf bij het begin van de bijeenkomst, wil zijn club normaliter in maart gereed zijn met het samenstellen van de technische staf. Vanzelf ging het dit jaar echter niet.

Na hard werken is het bestuur van OLIVEO er in geslaagd om een geweldige trainersstaf te presenteren. Afgelopen zondag, na de gewonnen oefenwedstrijd tegen DVV Delft, was er een informeel samenzijn van de nieuwe technische staf.

De contracten werden ondertekend met: Ronald de Keijzer, trainer JO13; Mustafa Ait-Blal (zaterdag 1); Danny Karten (JO10 en lager); half verscholen Sem de Nennie (assistent zondag 2); Ruud Schalkwijk, Dirk Taal (zondag 2); Peter-Paul de Rotte (naast keeper volgend jaar ook verzorger); Cor Struijk (JO19); Ersin Kaplan (JO17); Jeroen Hoefnagel (hoofdtrainer zondag); Ronald Freen (JO12 en JO11); John Weijgertse; Willem van der Smit (JO15); Jan Valk (keeperstrainer Senioren).

De voorzitters Ruud Schalkwijk (l) en John Weijgertse (r) flankeren de nieuwe hoofdtrainer Jeroen Hoefnagel, die in Pijnacker op De Groene Wijdte bij Oliveo het stokje heeft overgenomen van Martin de Mooij, die op zijn beurt aan de slag gaat bij KMD.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: OLIVEO)

Zoeken

Back to Top