Oliveo slaat weer tenten op in Spanje

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Oliveo slaat weer tenten op in Spanje 370

Na het succesvolle trainingskamp van vorig jaar Torremolinos, heeft Oliveo wederom de tenten in het buitenland opgeslagen. Met de hulp van trainingskampen.nl werd dit jaar koers gezet richting Valencia. Vrijdag werd er vroeg verzameld voor de vlucht vanaf de luchthaven Eindhoven. Na een prima vlucht verliep bij aankomst bij het hotel het inchecken probleemloos.

Tekst & foto’s: Hugo Mentink

Na een uitgebreide lunch stond er in de middag een veldtraining op het programma. De plaatselijke universiteit beschikt over een mooi kunstgrasveld waar onder de brandende zon een training werd afgewerkt. Na het diner ‘s avonds hadden enkele selectieleden een voetbal/oliveo-quiz gemaakt. Het was uiterst gezellig en succesvol beneden in het hotel. Ondanks de wedstrijd de volgende dag bleef niet iedereen hangen bij het plaatselijke café B&L. De eerste kennismaking met het nachtleven van Valencia werd door een enkeling aangedaan.

Ondanks het vroege tijdstip verscheen het grootste gedeelte fris en fruitig aan het ontbijt. Alvorens de wedstrijd begon, was er een ochtendwandeling ingepland. Deze liep wat uit de hand want bij terugkomst stond er tien kilometer op de teller. Ondanks de zware benen speelden hete erste en tweede een prima wedstrijd in de middag. DCG uit Amsterdam werd door Oliveo 1 met 4-1 verslagen door treffers van Niels van Bentvelzen en Frank van der Zwan (beiden 2x). Het tweede verloor weliswaar van DCG (één helft), maar wist wel dorpsbuur sv Nootdorp 2 te verslaan. In de avond was er vrijaf voor een ieder en werd gezamenlijk het uitgaansleven van Valencia bezocht.

Mede door de begeleiding van trainingskampen.nl en de staf van Oliveo zijn er al twee succesvolle dagen achter de rug.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top