Ook uw bedrijf kan partner worden van het grootste (jeugd)voetbaltoernooi in de regio!

HV Toernooi, Jeugdvoetbalnieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Ook uw bedrijf kan partner worden van het grootste (jeugd)voetbaltoernooi in de regio! 258

Haaglanden Voetbal organiseert al vele jaren toernooien voor de jeugd (jongens én meisjes) in alle leeftijdsgroepen. Liefst zeven bij de jongens en vijf bij de meisjes. Dat alles resulteert in een geweldige finaledag, in 2018 bij VELO in Wateringen op zaterdag 16 juni aanstaande.

Jaarlijks een geweldig festijn, dat – in combinatie met de finales bij de vrouwen, Onder 21 en senioren – duizenden voetbalfans (ouders, familieleden, spelers) naar deze finaledag lokt.

Juist voor onze jeugdtoernooien is het ook voor uw bedrijf mogelijk om partner te worden. Daar zijn diverse mogelijkheden voor! Natuurlijk krijgt u er ook veel positieve pr voor terug, zowel via deze dagelijks zeer goed bekeken website, via onze TV-programma’s én uiteraard op de finaledag zelf.

Interesse? Draagt u de jeugd ook een warm (voetbal)hart toe? Neem dan eens contact met ons op en wij nemen – vrijblijvend – de mogelijkheden graag eens met u door!

toernooi@haaglandenvoetbal.nl (of 06-26152916).

Organisatie Haaglanden Voetbal Toernooi

Zoeken

Back to Top