Ook Michael de Niet keert terug bij Scheveningen

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Ook Michael de Niet keert terug bij Scheveningen 746

Nadat eerder bekend werd dat Ferry de Jong komend seizoen terugkeert, ziet Scheveningen na de zomer nog een bekende terugkeren op het oude nest. Aanvaller Michael de Niet (foto) maakt de overstap van plaatsgenoot SVC’08.

Met zijn overstap naar Scheveningen kiest de talentvolle aanvaller niet alleen voor een terugkeer naar de club waar hij zijn eerste voetbalstappen zette, maar vooral voor de kans om zich te kunnen laten zien op topamateurniveau.

Debuut

Michael de Niet maakte als A-junior zijn debuut in de hoofdmacht van SVC’08. Daar groeide hij al snel uit tot vaste waarde en één van de smaakmakers van zijn ploeg in afwisselend de eerste en tweede klasse en één van de grotere talenten in de regio. Op 22-jarige leeftijd acht hij de tijd rijp om het een stap hogerop te proberen en heeft daarbij bewust gekozen voor Scheveningen, met de ambitie het eerste elftal te halen bij de club waar het allemaal is begonnen.

Stappen

Bij Scheveningen zal hij na de zomer aansluiten bij de A-selectie in een omgeving met enerzijds meer concurrentie om de strijd mee aan te gaan, maar ook meer kwaliteit en weerstand om zich heen, wat zal moeten leiden tot de volgende stappen in zijn ontwikkeling.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top